Προφίλ Εταιρίας

Η εταιρεία "Carmen" είναι σήμερα μία από τις κορυφαίες εταιρείες στόν χώρο του Χορού.

Το 1983 ο δημιουργός της εταιρείας Αριστομένης Ζωγράφος με την σύζυγό του Ζωζώ Μαρουλιανού-Ζωγράφου (καθηγήτρια Μπαλέτου-χορογράφος), με σκληρή δουλειά και κυρίως με τόλμη και δυναμισμό, ξεκινούν τήν εταιρεία "Carmen", με εξειδικευμένο προσωπικό, καθώς επίσης και με αρίστης ποιότητας υλικά και υφάσματα εισαγωγής μας από τα καλύτερα εργοστάσια του εξωτερικού.

Παράγει κορμάκια, καλσόν, κοστούμια χορού και επίσης εισάγει και διαθέτει στην Ελληνική αγορά οτιδήποτε χρειάζεται κάποιος στο Μπαλέτο, όπως παπουτσάκια (μπαλέτου, κάρακτερ, τζάζ κλπ), Pointes, καλσόν, δωράκια κ.α, από πολύ γνωστά ονόματα του εξωτερικού όπως η BLOCH, GRISHKO, SANSHA, KATZ, LE PAPILLON, GAYNOR MINDEN κ.α.

Με το στόκ που διαθέτει, η παράδοση είναι σχεδόν πάντοτε άμεση.

Μετά από 30 χρόνια παρουσίας στον χώρο και με εμπειρία χιλιάδων κοστουμιών που έχει κατασκευάσει, η εταιρεία εξελίσσεται με σύγχρονη άποψη και μοντέρνα αντίληψη και καταλαμβάνει σημαντικό μερίδιο της αγοράς ειδών Χορού, καλύπτοντας μεγάλο μέρος αυτής.

Το όνομα "Carmen" γίνεται συνώνυμο με την άριστη ποιότητα στα διάφορα είδη χορού, και την συνέπεια και υπευθυνότητα στην κατασκευή και παράδοση κουστουμιών επιδείξεων.

Σήμερα η πορεία ανάπτυξης και επιτυχίας συνεχίζεται με το ίδιο πάθος και δυναμισμό από τον υιό τους Ηλία.

Τώρα πλέον ο ιδιόκτητος χώρος επί της οδού Φερρων 45 δέν επαρκεί. Η μεταστέγαση στις νέες μας εγκαταστάσεις επί της οδού Αχαρνών 61 και Φερρών, ήταν αναπόφευκτη. Θα είναι όμως η νέα μας βάση για νέες ιδέες σε κορμάκια χορού και κοστούμια επιδείξεων, μαζί πάντα με την ίδια συνέπεια και εξυπηρέτηση.